Ladybird AB

www.ladybird.se

Det lilla personliga skivbolaget - har funnits sedan början av 1990-talet.

Ladybird har genom åren producerat skivor med flera av våra mest namnkunniga artister som till exempel Loa Falkman, Lill Lindfors, Barbro Svensson, Niclas Hjulström, Putte Wickman, Arne Domnérus och Anita Strandell för att nämna några.

Pianisten/sångerskan/kompositören Anna Nygren kom i februari 2009 ut med plattan "My Songs", som består av tretton egna skönt jazziga kompositioner. Under våren 2010 kommer dragspelaren Bengan Jansson ut med en skiva med ett urval ur Allan Edwalls visskatt och trubaduren John Ulf Andersson håller på att sammanställa ett album med tidigare inspelat material med några av John Ulfs tonsättningar av Tage Danielssons texter och en hel del annat bland John Ulfs favoriter.

Sedan i somras har sångaren Claes Janson verkat i Ladybird med produktion av såväl cd som liveaktiviteter. Med sin breda och långa erfarenhet av underhållning, främst inom visa/ blues och jazzgenren, men också klubb/krog tror vi att Claes blir en tillgång för verksamheten, särskilt då vi nu blivit klubb/krogägare genom huvuddelägarskapet i musikkrogen Engelen/Kolingen.
Vi vill gärna fungera som en bokningsresurs  för ”våra” artister så tveka inte att kontakta oss